A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ямненський заклад загальної середньої освіти імені І. О. Мусієнка

Предметні тижні

Дата: від до Скинути

Місячник "Увага! Діти на дорозі"

Протягом вересня місяця вже стало традицією проводити в школі місячник "Увага! Діти на дорозі".  Тож і цього року у Ямненській ЗОШ І - ІІІ ст. проходили профілактичні заходи по збереженню життя і здоров’я дітей на дорогах. Класні керівники 1-11 класів провели виховні години за темами: «Дорога до школи» (1 клас), «Подорож до країни Дорожніх знаків» (2 клас), гра – тренінг «Світлофор – наш друг» (3-4 клас), «Наше селище» (5 клас), «Безпека на дорозі – безпека життя» (6 клас), практичне заняття зі створенням малюнків «Світлофор – мій вірний товариш» (7 клас), тернінг «Дорожні знаки» (8-9 класи), вікторина «Правила дорожні повинен знати кожний» (10 – 11 класи). Школярі з захопленням взяли участь у виставці малюнків "Правила дорожнього руху - твоя безпека". У класних колективах були проведені бесіди на такі теми: «Країна безпеки», «Увага! Проїжджа частина дороги», «Мова вулиці», «Азбука безпеки», «Правила поведінки на дорозі». Були організовано перегляд мультфільмів (для молодших школярів "Увага! Діти на дорозі!" Вікторина по правилам дорожнього руху) та фільмів (для середніх та старших "Правила поведінки на дорозі").

10:59 10.02.2022

Тиждень протидії булінгу «Стоп булінг» 2021

З 20. по 24.09.2021 року у Ямненськый ЗОШ І - ІІІ ступенів пройшов тиждень протидії булінгу  «Стоп булінг». Протягом тижня відбулися просвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про шкільний булінг та запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування). Учні почули інформацію про види булінгу, міри покарання, навчилися  відрізняти булінг від звичайного конфлікту.

10:56 10.02.2022

Декада початкової освіти

Відповідно до річного плану роботи школи з 13. по 24.09.2021 в Ямненській ЗОШ І - ІІІ ступенів ім. І. О. Мусієнка була проведена декада початкової освіти.

10:50 10.02.2022

Декада позашкілля

Уже стало традицією щороку, на початку вересня, проводити декаду позашкільної освіти у нашому закладі. У нас у школі діють два гуртки: "Декор" керівник Тутова Т. І. та "Юний турист" Сопельник О. М. Цей рік не став виключенням, з 06 по 17 вересня в закладі пройшли заходи спрямовані на популяризацію позашкільної освіти, активізацію роботи з батьками. Декада має на меті навчити вихованців бути активними, відкритими, спілкуватися, обмінюватися ідеями, а педагогів спонукати до пошуків нових форм роботи.

10:49 10.02.2022

Тиждень фізичної культури

Уже стало традицією перший тиждень навчання в школі проводити Тиждень фізкультури. Тож і цей рік не став винятком з 06. по 10.09,2021  в Ямненській ЗОШ І - ІІІ ступенів проходили заходи присвячені цьому тижню. Діти залучалися до різних спортивних ігор, була проведена навіть вікторина "Знавців олімпійського спорту". 07.09.2021 року пройшло Свято присвячене Олімпійському руху "Швидше! Вище! Сильніше!", в якому взяли участь учні 5-9 класів.

10:46 10.02.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора