A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ямненський заклад загальної середньої освіти імені І. О. Мусієнка

Заходи до Дня Соборності України

Дата: 23.01.2024 20:39
Кількість переглядів: 11

 

🇺🇦 Захопливі та відмінні виховні заходи відбулися в наших класах до Дня Соборності України! 🎉 Ура, що ми разом, навіть в режимі онлайн, змогли відзначити це особливе свято, об'єднані духом патріотизму та гордістю за нашу країну! 🇺🇦

📚 Педагог-організатор Бердіна І. О. влаштувала годину спілкування "Вона – наш скарб і наша мрія: соборна, вільна Україна" для 8 класу. В цей час ми розмовляли про значення нашої країни, яка є скарбом для нас усіх та мрією про вільну та соборну Україну!

Також учні 8 класу під керівництвом Інни Олексіївни взяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі до Дня Соборності України від проєкта "На Урок", за що отримали сертифікати за участь та дипломи.

🌈 Класний керівник 1 класу Бірюкова М. М. подарувала нам інформаційну хвилинку, щоб малеча з першого класу відчула теплоту та важливість нашої Соборності.🌈 Класний керівник Ковальчук І. А. влаштувала годину спілкування у 2 класі під гаслом "З Днем Соборності тебе, Україно незламна моя!". Маленькі патріоти відчули тепло та велику любов до рідної землі.
👫 Класний керівник Яковенко Г. М. провела годину спілкування в 3 класі, в якій діти долучились до обговорення важливості Дня Соборності для нашої України.

🗣 Класний керівник 4 класу Яковенко Л. Г. провела виховну бесіду, де розповідала про значення Соборності та важливі історичні моменти, які зміцнюють нашу країну.

💡 Класний керівник 10 класу Мовчан В. М. провів інформаційну зустріч "Без Соборності немає незалежності". Захід був насичений важливою інформацією, яка допомогла учням зрозуміти, що Соборність - це ключ до нашої незалежності.

💻 І, звісно ж, класний керівник 11 класу Мовчан Г. В. провів онлайн зустрічі "День Соборності – особлива дата", де обговорювалися важливі події та значення цього святкового дня.

📸 А ще, наші учні стали справжніми зірками на фотовиставці до Дня Соборності України - "Україна - це ми!" 📷 Їх творчі роботи були відзначені сертифікатами за активну участь у виставці. Молодці, що долучились до цієї чудової святкової ініціативи!

Дякуємо нашим вчителям за теплу та патріотичну атмосферу, яку вони створили для наших дітей! 🌈🇺🇦 #ДеньСоборності #УкраїнськаЕдність #ТутЄУкраїна


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора