A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ямненський заклад загальної середньої освіти імені І. О. Мусієнка

🏅 ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ У НАШОМУ НАВЧАЛЬНОМУ ЗАКЛАДІІ! 🏓📚

Дата: 20.10.2023 18:01
Кількість переглядів: 10

🎉 З 04 по 08 вересня ми з неймовірним захопленням брали участь у ряді заходів, які зробили наш тиждень незабутнім та надихаючим. Дозвольте нам поділитися з вами невеличким оглядом подій цього захоплюючого тижня!

1. Майстер-клас від Таранцова Дмитра Васильовича 🏐 Однією з основних подій був майстер-клас від відомого майстра спорту з волейболу, Таранцова Дмитра Васильовича. Наші учні мали унікальну можливість вчитися від справжнього професіонала, отримати корисні поради та вдосконалити свої навички у цій неймовірній грі.

2. Виставка літератури «Олімпійський рух в Україні» 📚 Ми також провели виставку літератури, присвячену олімпійському русі в Україні. Учні та вчителі мали можливість ознайомитися з історією та досягненнями українських спортсменів, які славлять нашу країну на міжнародних змаганнях.

3. Онлайн-лекція "Здоровий спосіб життя" для учнів 5-11 класів 🌱 Учні нашої школи прийняли участь в онлайн-лекції на тему "Здоровий спосіб життя", де вони отримали корисні поради з правильного харчування, активного способу життя та важливості фізичної активності для збереження здоров'я.

4. Турнір із тенісу «Гарячий пінг-понг» 🏓 Наші учні взяли участь у захоплюючому турнірі з тенісу пінг-понг, де вони продемонстрували свою вправність та спритність, змагаючись за звання кращого учасника.

5. Змагання на скакалках серед дівчат 🤸‍♀️ Це було дуже захоплююче змагання, де наші дівчата показали вражаючі навички та витримку на скакалках. Їх енергія та витримка були просто неймовірні!

6. Змагання серед хлопців 9-10-х класів:

  • Підтягування на перекладині: Учні показали свою силу та витримку, здійснюючи підтягування на перекладині.
  • Відтискання на брусах: Ця вправа вимагала не лише сили, але й витримки, і учні долали цей виклик із захопленням.

Цей тиждень був наповнений радістю, енергією та спортивними досягненнями. Ми вдячні Кальченку Івану Сергійовичу, учням та гостям за участь у цих заходах. Нехай наш олімпійський дух завжди залишається в наших серцях, надихаючи нас до нових вершин та досягнень! 🥇🎉 #ОлімпійськийТиждень #Спорт #ЗдоровийСпосібЖиття


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора