A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ямненський заклад загальної середньої освіти імені І. О. Мусієнка

📚✨ Декада педмайстерності ✨📚

Дата: 20.12.2023 13:24
Кількість переглядів: 19

З 11 по 22 грудня 2023 році у Ямненському ЗЗСО триває Декада педмайстерності для вчителів, які підлягають черговій атестації. У цьому році, згідно з новим регламентом, який було прийнято 09 вересня 2022 р. № 805 "Про затвердження Положення про атестацію педагогічних працівників", атестація вчителів має новий формат, що стартує з 01.09.2023. Ямненське ЗЗСО вже третій рік є місцем атестації для вчителів не тільки основного закладу, але й Тарасівської та Вільненської філій. У 2024 році свою атестацію проходять дев'ять педагогів. У рамках Декади педмайстерності вчителі мають шанс показати свою фаховість, досягнення та майстерність в педагогіці.
Відзначимо, що спільна атестація педагогічних працівників з різних філій допомагає зміцнити спільноту вчителів, обмінюватися досвідом та створювати єдиний освітній простір для учнів різних навчальних закладів.
Під час Декади педмайстерності вчителі мають чудову нагоду обговорити свої досягнення, вивчити нові методики та підходи до навчання, а також зміцнити професійні зв'язки з колегами.
Бажаємо всім учасникам Декади натхнення, плідної роботи та нових професійних досягнень! 🍎📘🌟


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора