A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ямненський заклад загальної середньої освіти імені І. О. Мусієнка

Тиждень біології

Дата: 17.03.2023 13:07
Кількість переглядів: 26

З метою покращення знань про природу, розвитку почуття відповідальності за Землю, заохочення до вивчення природничих наук, зокрема науки про життя у всіх його проявах – біології з 13 по 17 березня у нашому навчальному закладі проведено Тиждень біології.

Упродовж тижня учні поринули у світ цікавого «природничого» життя. Відбувся ряд цікавих та змістовних заходів спрямованих на поглиблення біологічних знань учнів та виховання в них почуття любові до природи рідного краю.

Вчитель біології Доценко О. І. разом з п'ятикласниками поринули у віртуальну екскурсію стежками Червоної книги України.

Учні 7-х класів підготували міні-проекти про своїх домашніх улюбленців. Ділилися цікавими моментами з життя тварин. Особливо цікавими були розповіді таких учнів: КарлашовоЇ А. та Савельєвої Є.

З учнями 8-х класів були проведена Інтерактивна гра «Найрозумніший», на якій найбільш активними учасниками були такі учні: Хоруженко П., Гніденко А., Бердін Я. та Білоус Д.

Учні 10-11-х класів опанували такі навички як базова підтримка життя, надання першої медичної допомоги при удавленні, судомному нападі чи епілепсії, зупинка кровотечі при травмах та переломах, носової кровотечі. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора