A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ямненський заклад загальної середньої освіти імені І. О. Мусієнка

День єднання

Дата: 21.02.2024 12:19
Кількість переглядів: 13

16 лютого в Україні відзначають День єднання. Українці вітають один одного з Днем єднання і приєднуються до святкування різними способами. Наприклад, можна прийти на роботу або навчання у вишиванці або прикріпити до одягу синьо-жовту стрічку. Педагоги та учні закладу освіти відзначили цей день саме так. 

Можливо, це зображення (8 людей, телевізор та текст)

На зображенні може бути: 3 людини та текст

На зображенні може бути: 6 людей, відділ новин та текст

На зображенні може бути: ‎5 людей, телевізор та ‎текст «‎лас навчання 2023/2024 uTube настя Erop альона اوها цень еднання! украйно, твоя сила в еднанни! артем ¥ даша YouTube ярослава в H ещё чел. людмила яковенко‎»‎‎

На зображенні може бути: 7 людей, люди навчаються та текст

На зображенні може бути: 4 людини та текст «класна робота кабнет клас Û запустили демонс трацию крана головна YouTube календа остановить OEMeC использование курси, перес 5клас Galina Movchan кейс вумовах вйни, obcTpiлiB, блекаутів ma щоденних трагедий день еднання набув дсобли зmicTy. це чергова нагода cBimy, що ми боремося. будемо оротися за свободу ma щасливе мий надал будемо згуртов 6клас максимгробов максим поточна 7клас 8клас андрйкучеренко учеренко 9клас клас навчання 2023/20... поиск авраменко таня 08.02.24 бесда профлактика нфекций.... рус UKR 16.02.2024»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора