A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ямненський заклад загальної середньої освіти імені І. О. Мусієнка

Зі святом Першого вересня! З Днем знань!

Дата: 01.09.2023 10:06
Кількість переглядів: 19

  Дорога шкільна родино! Щиро вітаю всіх вас із  вересневим святом  – Днем знань!

      1 вересня — це початок нового навчального року. За час несправедливої жорстокої  російської агресії  українська освіта  проходить випробування на стійкість. Ми не знаємо, скільки ще триватиме війна. Але переконані: поки наші діти навчаються, а захисники виборюють свободу на полі бою — у нас велике і світле майбутнє. Вірмо в ЗСУ, молімося за Україну і її народ.

      Школа – це основа майбутнього держави і кожної людини.  Навчання – скарб. Треба навчатися, щоб знати, діяти, мислити, жити.

     Я бажаю у цьому навчальному році  кожному учню і учениці  не боятися помилок, не зупинятися на півдорозі. Вірте в себе.Від вас залежить, без перебільшення, майбутнє нашої країни, її суверенність,  економічна міцність. Тому завжди пам’ятайте, що саме ви – найцінніший скарб України і головний її потенціал!

     Вітаю діток , які стали сьогодні першокласниками.  Найкращі вчителі школи уже чекають на вас. Сміливіше знайомтеся з цим дивовижним світом знань і відкриттів. Нехай уроки будуть ненудними, книги – цікавими, шкільна дружба – міцною. Любіть  рідну мову і землю, поважайте працю і знання.  Вірю, що ви, наші юні друзі, будете сумлінними і  гарними учнями.

     Дорогі одинадцятикласники! Цей навчальний рік стане останнім для вас. Будьте старанними, відповідальними, мудрими. Пам’ятайте,  подальша доля – у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування .Успішного і результативного навчального року.

      Щира вдячність вам, колеги- педагоги, за самовіддану працю, за  виконання такої відповідальної місії . Адже саме ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день української незалежної держави.

Батьки та рідні наших учнів, дякую за довіру, співпрацю, волонтерство, таку потрібну допомогу .

У цей непростий час бажаю головного – здоров’я нам усім, миру  Україні , успіхів і перемог!

З початком нового навчального року. Нехай здійсняться усі ваші мрії та сподівання!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора